Опубликовано 07.10.2017
Нравится

Колекції Conte-kids зіткані з високоякісного гребінної бавовни. Чистий гіпоалергенний матеріал не шкодить чутливій шкірі малюка.
Дихаючі тканини ледь відчутні на тілі і підтримують комфортну температуру.
Продумані стежки і вивірений крій створюють моделі, які делікатно облягають, але не сповзають.
Ретельно виміряні пропорції матеріалів дозволяють підібрати ідеальний склад: бренд Conte-kids випускає серії, в яких дитина відчує тепло, ніби розповсюджується від маминого серця, і надійність, немов татові обійми.
На всіх дитячих ранках і концертах дівчинка в моделях Bravo стане головною зіркою, в її честь звучатимуть восклікі «браво».
Серія пропонує жакардові колготки, гольфи і шкарпетки, прикрашені ажурними тисненнями і оборками, розписані витонченими орнаментами і виконані в пастельних тонах.
Фантазійні малюнки вив'язані вискозной ниткою, злегка мерехтливої на світлі і відображає блиск сонячного променя і софітів.
Життя дівчинки - яскрава і барвиста. Заспокійлива колірна гамма футболок Viva внесе гармонію і розслабленість в кожен її день.
Відтінки сапфіра, графіту і нічного беззоряного неба, якими забарвлений ніжний матеріал, відмінно поєднуються з усіма нарядами з гардероба.
Кращий «друг» хлопчаків - Max: серія випускає легінси для юних представників сильної статі. Щільні тканини моделей не пропустять холод, збережуть тепло і швидко вберуть вологу.
Темні витримані відтінки підкреслять темперамент хлопчика, що перетворюється на справжнього чоловіка.
Енергія дітей невичерпна, динаміці їх життєвого ритму підіграють спортивні шкарпетки Active. Укорочені бавовняні моделі прикрашають контрастні поздовжні смуги, а насичену палітру розбавляють яскраві кольори - дизайн заряджає бадьорістю, завзятим настроєм і відмінно поєднується з кедами і кросівками, в парі з якими дозволять побити свої рекорди.
Класична колористика, приглушені півтони, непомітний дизайн - носочки і колготки Class доречні для ігор з друзями, пікніка з батьками і відмінно підійдуть під шкільний дрес-код.
Рельєфна фактура і лаконічні геометричні візерунки не дадуть занудьгувати, а продуманий склад виробів - замерзнути в прохолоду пізньої осені і мучитися від весняного спеки.
http://conteshop.com.ua