Опубликовано 24.11.2017
Нравится

НОВІ ДЖЕМПЕРИ ВІД CONTE
ВІДТІНКИ СІРОГО, ВИШУКАНИЙ БЛИСК І ЕФЕКТНИЙ НУАР


Чорному, сірому та синьому кольорам співають оди культові дизайнери зі всього світу. А милі дами давно зрозуміли, що темні відтінки не тільки додають стрункості, а й підкреслюють природну яскравість жінки, слугують прекрасним фоном для одягу та аксесуарів більш яскравих кольорів. Сьогодні сірий, чорний, синій - це вишуканість, елегантність та витонченість. А хто каже, що одяг темних тонів - це нудно і заурядно, нехай зверне увагу на нові джемпери Conte. Димковий, відтінок мокрого асфальту, колір нічного неба, а ще переливи люрексу, декор із екошкіри... Але про все по порядку.

 

Наймодніша модель цієї осені - джемпер з V-подібним вирізом та коміром-стійкою. Ефект муару, переливи сталі, графіту, базальту заворожують та ваблять. Оригінальний виріз робить акцент на тендітності та жіночності шиї та ключиць, а рукав ¾ відкриває витончені зап'ястя. Адже жіноча чарівність не в яскравому вбранні, а в граційному русі руки, плавному повороті плеча ...

Якщо ви віддаєте перевагу більш класичним моделям, зупиніть свій вибір на джемпері з того ж матеріалу, але більш звичного фасону. Трикотажний джемпер із рукавом ¾ та круглою горловиною - універсальна річ для будь-якого гардероба. Одягти з жакетом в офіс або з джинсами та кросівками на пікнік із друзями - зручно та стильно. А окантовка з екошкіри додасть родзинку образу та приверне увагу до вашої витонченої шиї. До речі, джемпер відмінно виглядатиме навіть із шкіряними леггінсами та вдало пасуватиме до образу в bikerstyle.



Додасть іскру хмурим будням джемпер із вплетінням люрексової нитті. М'яке сяйво люрексу ні до чого не зобов'язує: ви можете надягати джемпер як у особливих випадках, так і в якості повсякденного елемента гардероба. Переливи металіка та вишуканий блиск - тренд цього сезону, тож будьте на гребені модної хвилі разом із Conte. Джемпер представлений у синьому та чорному кольорах.

Будь елегантною/ Beelegant
Будь у тренді/ Betrendy

Фірмові магазини Conte у Києві:

ТЦ «Метроград», квартал Послуг ТРЦ «Караван», вул. Лугова, 12, 1 поверх

ТРЦ «Проспект», вул. Червоногвардійська 1А, 2 поверх ТРЦ «Район», вул. М. Лаврухіна, 4, 2 поверх

ТРЦ «Dream Town», Оболонський пр-т.,1-б, 2 поверх ТРЦ «Art Mall», вул. Заболотного, 37

ТЦ «Даринок», вул. Біломорська, 1, 1 поверх


https://conteshop.com.ua/

https://www.facebook.com/ConteUkraine/ https://instagram.com/conteofficial/