Опубликовано 29.11.2017
Нравится

Для кожної дівчинки її мама - найкрасивіша! Спостерігаючи, як вона підбирає одяг, складає гардероб та чарує світ, донька переймає батьківський смак та почуття стилю. Дорослішаючи, маленькі модниці вчаться повторювати образи своїх мам, разом створюючи зворушливі familylook`и. На радість дівчаткам та їх матерям, у колекції леггінсів Conte є моделі для гармонійних сімейних образів.

У цьому сезоні одяг зі шкіри та її імітації актуальний як ніколи, дизайнери бренду Conte вирішили допомогти стильним дівчатам різного віку впровадити тенденцію у практичні образи та створили леггінси з ультрамодною обробкою. Представляємо три ідеї парних образів, що варто повторити.

  1. Дві зірки: Diva + Classy

«Шкіряні» вставки на манер лампасів прикрашають жіночі моделі Diva та леггінси для дівчаток Classy. Крім подібного дизайну, вони схожі в ідеальному обляганні ніжок і в міцному еластичному матеріалі з якого складаються. Разом з тим Diva мають ще одну особливість – ефект push-in, що зробить фігуру матусі ще більш витонченою та чарівною.

  1. Кращі подружки: Brilly + Mirra

Про те, що маму та доньку об'єднують не тільки родинні узи та любов до моди, але і гармонійний дружній союз, стане зрозуміло без слів: жіночі леггінси Brilly та моделі для дівчаток Mirra мають декоративний ефект стьобаної шкіри та разом немов доповнюють одна одну. У Brilly така обробка прикрашає передню частину по довжині ноги, у Mirra - коліна.

  1. Весела компанія: Darling + Candy

Пам'ятаєте, як у дитячій пісні - «разом весело крокувати по просторах»? Особливо радісно буде крокувати разом у схожих леггінсах, створених спеціально для отримання задоволення від активностей. Моделі для жінок Darling та для дівчаток Candy виконані з комфортного для тіла трикотажу та декоративних вставок на колінах - все для того, щоб дарувати свободу рухів.

Леггінси для жінок та дівчаток Conte об'єднує також широкий розмірний ряд. Моделі Diva, Darling та Brilly можна підібрати на зріст від 164 до 170 см і об`єм стегон 90-102 см. Леггінси Mirra ідеально підійдуть для маленьких модних зірок зростом від 104 до 134 см, а Classy і Candy з розмірами 122 - 158 і 116 - 158 - для стильних школярок.

Кожна модель скроєна по вивіреним лекалам, за рахунок чого обіцяє ідеальну посадку, а трикотажний матеріал, яким славиться бренд Conte - міцність та довговічність виробів.

 

З леггінсами для мам та дочок ефектні family-образи можна повторювати з будь-якого приводу та без, та кожен раз вражати сімейним почуттям стилю!


www.conteshop.com.ua



www.facebook.com/ConteUkraine www.instagram.com/conteofficial/