Опубликовано 01.03.2018
Нравится

Магія сучасної жінки - в її пристрасті до життя, енергійності та елегантності, в її рішучості та подоланні нових випробувань. Одне з них - правильний вибір нижньої білизни. Нова колекція LISCAFashion весна-літо пропонує багатий вибір ідеальних моделей.


Сучасні, елегантні та жіночні комплекти нижньої білизни LISCA Fashion прикрашені ніжним мереживом і модною вишивкою, сміливими прозорими вставками, атласною обробкою та візерунками молодих весняних троянд. Гармонія ретельно підібраних деталей поєднує спокусливу елегантність і розслаблену романтичність. У широкому асортименті різних фасонів бюстгальтерів є і безшовні моделі, і з м'якими поролоновими чашками в розмірному ряді до E.

Незамінні для відкритих весняних нарядів - бюстгальтери без кісточок, з чашками push-up і моделі балконет для найособливіших випадків. Тих, хто завжди шукає щось нове, зацікавлять боді з привабливим вирізом, моделі бралетт та легкі трикутні бюстгальтери без кісточок. Колекція представляє модну та зручну нижню білизну для володарок розкішних жіночих форм і наймініатюрніших дівчат.

Нижня білизна доповнена стильною серією одягу. Чи то спокійний відпочинок за чашкою кави, чи то безтурботна прогулянка – про все подбає лінія Slounge Wear. Палітра прекрасних весняних відтінків - від лілового до пісочних кольорів мигдалю чи крему, від кольору безмежного синього океану і холодного фіолетового, до ніжно-зеленого – відобразилася на ретельно підібраних матеріалах, від модалу до жаккарду.

Колекція одягу LISCA Fashion весна літо 2018 обіцяє витончений комфорт для щасливої посмішки кожної жінки, яка обере для себе представлені моделі. Колекція нічного одягу L LISCA Men доповнена новою літньою піжамою, яка призначена не тільки для затишного сну, але і для спокійних домашніх справ. Сучасна піжама з м'якого меланжевого матеріалу буде доступна в розмірах до 2XL.

***
LISCA - бренд нижньої білизни, історія якого почалася в 1955 році у Словенії. Підкоряючи серця фантазійними дизайнами комплектів з бездоганною посадкою, безкомпромісною якістю та бездоганним поєднанням класики та модного тренду, компанія є лідером Південно-Європейського ринку. Базові та екстравагантні комплекти, затишний та романтичний домашній одяг, коригуюча білизна, стильні колекції купальників та пляжних аксесуарів - асортимент бренду LISCA задовольняє найвимогливіший смак та ідеально підходить для кожної фігури!

Адреса магазинів LISCA в Україні:
м. Київ, ТРЦ LAVlNA, вул. Берковецька, 6Д
м. Київ, ТРЦ SkyMall, пр.-т Генерала Ватутіна, 2
м. Київ, ТРЦ ArtMall, вул. Заболотного, 37 

www.facebook.com/Liscaua www.instagram.com/lisca.ua