Опубликовано 30.03.2018
Нравится

БАРВИ ЛІТА

КУПАЛЬНИКИ CHEEKBYLISCA ВЕСНА-ЛІТО 2018

Цього літа у модниць жодного шансу занудьгувати: життєрадісні відтінки, яскраві тропічні принти та абстрактні деталі купальників LISCA відчиняють двері у світ задоволення та бешкетництва.

В новій колекції Cheek by Lisca за настрій та кокетство відповідають серії Mix & match і Jeansmix, що пропонують двосторонні бікіні з грайливим бюстгальтером бандо. На лицьовій стороні моделей –малюнки, з виворотної – соковита однотонна палітра. Комбінуючи їх з ефектними бразиліанами можна створити відразу декілька яскравих образів. 

Безумовний must have сезону – бралет із серії Tropic, що зав’язується на шиї. Всі, хто люблять активне літо, будуть у захваті від серії Dynamic, виготовленій із декоративних та яскравих еластичних матеріалів з застосуванням технології лазерної обробки. Купальники із цих тканин приємні на дотик і, завдяки ідеальному приляганню до тіла, їх зручно носити.

Щоб зробити літо ще більш яскравим і незабутнім, дизайнери бренду пропонують підібрати до бікіні стильні аксесуари та доповнити look`и пляжним одягом із повітряних матеріалів.


***
LISCAбренд нижньої білизни, історія якого почалася в 1955 році у Словенії. Підкорюючи серця фантазійним дизайном комплектів, безкомпромісною якістю і бездоганним поєднанням класики та модних трендів, компанія є лідером Південно-Європейського ринку. Базові та екстравагантні комплекти, затишний та романтичний домашній одяг, корегуюча білизна, стильні колекції купальників та пляжних аксесуарів – асортимент бренду LISCA задовольняє найвимогливіший смак та ідеально підходить для будь-якої фігури!

Адреса магазинов LISCA в Украине:
г. Киев, ТРЦ LAVlNA, ул. Берковецкая, 6Д
г. Киев, ТРЦ SkyMall, пр.-т Генерала Ватутина, 2
г. Киев, ТРЦ Art Mall, ул. Заболотного, 37