Опубликовано 12.04.2018
Нравится

БРЕНД CONTE ПРЕДСТАВИВ НОВУ КОЛЕКЦІЮ ДЖИНСІВ SS18

Дизайнери Conte розуміються на правильному крої та ідеальній посадці. Та демонструють це у новій колекції джинсів SS18. На цей раз ще більше відтінків, ще більше моделей, а значить - ще більше варіантів для створення нових модних образів. Одне залишилося незмінним: джинси Conte як і раніше сидять ідеально!

У цьому сезоні дизайнери здивували великою різноманітністю моделей. До колекції увійшли джинси з високою та середньою посадкою, завуженого та брючного крою, класичні та моделюючі фігуру. Справжньою сенсацією стали fashion моделі - джинси з яскравою трендовою вишивкою, стильними потертостями та ефектним градієнтним фарбуванням. Очі розбігаються не тільки від різноманіття фасонів, але і відтінків: від білого та пудрово-рожевого до чорного та насиченого індиго. Зупинити свій вибір на одній моделі джинсів точно не вийде!

При розробці колекції компанія Conte об'єднала найбільш інноваційні тканини та ультра м’які волокна. Джинси ідеально облягають фігуру, не витягуються з часом і не втрачають колір, дарують комфорт та свободу руху.

Значно розширився і розмірний ряд. До колекції увійшли моделі для дівчат зростом від 164 см до 176 см і об'ємом стегон від 90 см до 110 см.

Уновійколекції Conte кожнадівчиназможезнайтисвоїідеальніджинси

незалежновідфігури, настроютаситуації.

БудьрізноювджинсахСonte!

Фірмові магазини Conte у Києві:

ТЦ «Метроград», квартал Послуг ТРЦ «Караван», вул. Лугова, 12, 1 поверх

ТРЦ «Проспект», вул. Червоногвардійська 1А, 2 поверх ТРЦ «Район», вул. М. Лаврухіна, 4, 2 поверх

ТРЦ DreamTown, Оболонський пр-т.,1-б, 2 поверх ТРЦ Art Mall, вул. Заболотного, 37

ТЦ «Даринок», вул. Біломорська, 1, 1 поверх