Опубликовано 27.04.2018
Нравится

Перебуваючи у постійному русі та щоденній метушні, бюстгальтер, що дарує відчуття невагомості та комфорту буде дуже доречним. Особливо, якщо це трендова модель із колекції LISCA Fаshion, що ідеально пасує як власницям пишних форм, так і мініатюрним дівчатам. Свобода та легкість кожного дня - спокуса, перед якою неможливо встояти.
Бюстгальтери без кісточок, що представлені у лініях Brigitte, Bonny та Britney, гарантують оптимальне прилягання, формують природно гарне декольте та злегка підіймають груди завдяки push-up ефекту.
Brigitte з класичними або трикутними чашками стане улюбленим бюстгальтером для спекотного сезону: модель виткана із чуттєвого та еластичного мережива, завдяки якому повторює рухи тіла та дозволяє шкірі дихати.
Без кісточок, з глибокою проймою та з мінімальною кількістю швів - за такими ознаками варто шукати ідеальний бюстгальтер дівчатам, в чиїх планах на сезон закохуватися та закохувати. Із завданням підтримати груди та сховатися під облягаючим вбранням найкраще впораються моделі Bonny, які виготовлені із гладеньких тканин.
Жодна модниця не залишиться байдужою до бюстгальтера Britney, прикрашеного ультрамодним принтом казкової флори та ніжним мереживом по краях. Те, що потрібно під топ, що злегка просвічується, або яскравий сарафан для відпустки.

Бюстгальтери без кісточок з колекції LISCA Fаshion завдяки своїй анатомічності та зручності відмінно підійдуть і юним дівчатам в якості першого бюстгальтера та нижньої білизни на кожен день. Ретельно підібрані матеріали та бездоганний крій моделей дозволять їм якомога довше зберігати свій первозданний вигляд і не деформуватися, якою б активною власниця не була.
Невагомі, стильні та приємні до тіла - бюстгальтери без кісточок створені дизайнерами європейського бренду спеціально для дівчат, які дихають свободою на повну. Для того, аби відчути легкість буття, залишилося лише віддатися спокусі та швидше обрати модель із колекції LISCA Fаshion у фірмових магазинах.

*** LISCA - бренд нижньої білизни, історія якого почалася в 1955 році у Словенії. Підкоряючи серця фантазійними дизайнами комплектів з бездоганною посадкою, безкомпромісною якістю та бездоганним поєднанням класики та модного тренду, компанія є лідером Південно-Європейського ринку. Базові та екстравагантні комплекти, затишний та романтичний домашній одяг, коригуюча білизна, стильні колекції купальників та пляжних аксесуарів - асортимент бренду LISCA задовольняє найвимогливіший смак та ідеально підходить для кожної фігури!

Адреса магазинів LISCA в Україні:
м. Київ, ТРЦ LAVlNA, вул. Берковецька, 6Д
м. Київ, ТРЦ SkyMall, пр.-т Генерала Ватутіна, 2-Т
м. Київ, ТРЦ ArtMall, вул. Заболотного, 37

www.instagram.com/lisca.ua
www.facebook.com/Liscaua