Опубликовано 09.06.2020
Нравится

Спекотні літні дні в місті вже незабаром чекають на нас всіх. Reserved підготував ідеальні луки на найближчі місяці.

У новому лукбуці Reserved представлений ідеальний гардероб для літа, який буде ідеальним як для робочих буднів, так і для відпочинку за містом. Колекцію Reserved представляє одна з найпопулярніших моделей як в Польщі, так і за кордоном Патриція Гардугайло.

В літній колекції Reserved основний акцент робиться на відтінки білого та бежевого кольорів. Легкий атласний піджак, що підкреслює вашу талію, у поєднанні з штанами з такого ж матеріалу, завжди будуть чудово виглядати. Або ми також можемо запропонувати джинсову сорочку з легкими штанами. А можливо ви полюбляєте легкі светри з V-подібним вирізом, або легка куртка з великими кишенями та штанами з високою талією? Також у цьому сезоні наші дизайнери акцент зробили на текстуру тканин та розрізи моделей типу декольте на спині, які ідеально підкреслять ваші плечі та струнку шию.

Reserved намагається донести до Вас, що завжди варто трішки експериментувати з модою.

Щодо кольорової палітри, в колекції домінують не лише білий та бежевий кольори, але й присутні відтінки лаванди, м'яти, коричневий та синій кольори. Безумовно не можна забувати про аксесуари. Пропонуємо звернути увагу на босоніжки з ремінцями, які зав'язуються навколо щиколотки і делікатні сумки форми портфеля.

Що стосується чоловічої колекції Reserved – кольорова гамма подібна, але з поєднанням зображень екзотичних рослин та морських мотивів. Ми також пропонуємо модний одяг для спекотних днів у місті чи за містом на відпочинку. Широкий асортимент толстовок з капюшонами, кардиганів, вітровок, білих шортів, спортивного взуття , рюкзаків. А коли приходить час йти в офіс, ви сміло дістаєте білий костюм, чи штани в поєднанні з сорочкою, кросівки та саше – і ви вже отримуєте новий стильний лук.

Одяг та аксесуари з літньої колекції Reserved вже доступні в магазинах та онлайн.