Опубликовано 17.05.2017

20 та 21 травня запрошуємо відсвяткувати День сім’ї в ТРЦ Арт Молл!

Влаштуйте для себе справжнє сімейне свято: пізнавальні майстер-класи та воркшопи, захоплюючі конкурси, вікторини та розваги на будь-який смак. Родзинкою свята стане крутий аукціон з насправді цінними подарунками!

А найголовніше - для всіх дорослих, вхід на станції містечка буде відкритим! Протягом двох днів свята дорослі зможуть освоїти нові професії зі своїми дітьми та разом заробити значно більше фунтів, щоб витратити їх на неймовірні лоти аукціону! 
Також, в рамках «Дня сім’ї» відбудеться 4-й всеукраїнський фестиваль-конкурс “KidsWill Dance Fest».

Яскрава подія, де юні обдарування продемонструють свої танцювальні здібності, а гості фестивалю відкриють для себе різноманітність світу хореографії. На всіх чекає насичена конкурсна програма, феєричні сценічні номери та подарунки від партнерів.
Тож, 20 та 21 травня залиште всі ваші повсякденні справи, приходьте в дитяче місто професій KidsWill та пориньте у чарівний світ танцю й сімейних веселощів!

Деталі за телефоном 

066 38 38 353 або на сайті www.kidswillproject.com

 Серед лотів аукціону будуть: сертифікати на святкування дня народження або відвідування Kids Will, АртФабрика, Sky Family Park, Yu Kids Island; сертифікати на навчання в продюсерському центрі Kids Will Production, на відпочинок в дитячому таборі Kids Will Camp. Та  ще багато класних подарунків: класні книжки від Мережі книжкових магазинів «Bookling», A-Gallery, Cool Food, Planettoys, Release Education, Homster, Kids Republic, Barbie , Hot Wheels, Must Have, лавка Приколів та ін...І все це - за фунти в сімейному аукціоні!