Опубликовано 20.10.2017

Акція «ЩАСЛИВА ПОКУПКА» від CONTE стартувала!

Нравится

Акція «ЩАСЛИВА ПОКУПКА» від CONTE стартувала 1 жовтня!

 Білоруський бренд Conte українці полюбили з моменту його виходу на ринок. Завдяки традиціям якості, стильним фасонам та багатому асортименту шкарпетки, колготки, панчохи, легінси, одяг з трикотажу, нижню білизну, купальники, аксесуари, а тепер і джинси торгових марок Conte elegant, Conte-kids і DIWARI назавжди поселилися в серцях та гардеробах жителів нашої країни.


Бажаючи подякувати покупцям за відданість, цієї осені керівництво бренду Conte оголосило про проведення Акції «ЩАСЛИВА ПОКУПКА», переможці якої отримають грошові призи. До речі, для України це унікальна активність, що не має аналогів. А ось у себе на батьківщині в Республіці Білорусь «ЩАСЛИВА ПОКУПКА» проходить із постійно: відбулося вже 6 сезонів, за ходом яких стежить вся країна.

 

Масштаб Акції та призовий фонд гарантують подібний ажіотаж і в Україні. У серії трьох розіграшів планується нагородити 3-х учасників 50-ма тисячами гривень, 75-ти переможцям подарувати по тисячі, для 9 000 осіб поповнити рахунок мобільного телефону на 100 гривень. Але ключова інтрига - навколо головного призу - головний переможець Акції «ЩАСЛИВА ПОКУПКА», отримає 200 000 гривень.

Як підказує досвід проведення «ЩАСЛИВОЇ ПОКУПКИ» в Білорусі, це не просто приємні подарунки, це спосіб творити добро: шанс нагадати людям про потаємні мрії та допомогти з їх втіленням. Великі придбання та маленькі знаки уваги, подорожі всією родиною, а ще сотні хвилин таких важливих серцю телефонних розмов з близькими - завдяки щедрим призами від Conte можна не обмежувати себе в бажаннях!

Організатори розробили 3 способи участі в конкурсі, залишилося обрати з них найбільш зручний та скоріше випробувати свою удачу.

 

Варіанти участі:

  1. Купити 3 одиниці продукції Conte, Conte-kids, DIWARI. Вирізати 3 логотипи торгових марок з лицьової сторони упаковки. Разом зі своїми даними (ПІБ повністю, адреса, моб. телефон) надіслати листа на А/С «ЩАСЛИВА ПОКУПКА» 01001, Київ.
  2. Купити 3 одиниці продукції торгових марок Conte, Conte-kids, DIWARI. Зробити фото чека покупки. Зберегти оригінал, а зображення разом з номером чека зареєструвати на сайті happyby.com.ua.
  3. Купити 3 одиниці продукції Conte, Conte-kids, DIWARI в інтернет-магазині conteshop.com.ua. Отримати промокод за покупку. Зареєструвати промокод на сайті www.happyby.com.ua.

Надсилати листи, реєструвати чеки та промокоди можна з 1 жовтня до 15 грудня. При цьому варто враховувати, що три серії розіграшів відбудуться 3 листопада, 4 грудня і 19 грудня. Визначення переможців буде проходити за допомогою генератора випадкових чисел RANDOM.ORG.
Головна інтрига, що виникла навколо головного призу в 200 000 гривень, розкриється також 19 грудня. Напередодні новорічних свят щасливчика чекає можливість здійснити бажання ще до бою курантів: з двомастами тисячами гривень, що чекають свого володаря, так легко втілити в реальність найзаповітнішу мрію. Квартира або автомобіль? Початок власного бізнесу або подорож по світу разом з сім'єю? Все, чого душа бажає, збудеться разом з Contе!

 

З вірою в свою перемогу та з передчуттям змін стежити за ходом Акції та актуальними новинами можна на сайті www.happyby.com.ua та на українській сторінці бренду Conte в соціальній мережі Facebook www.facebook.com/ConteUkraine. Там також слід шукати своє ім'я в переліку щасливчиків!

 

Купуйте Conte, вигравайте з Conte, здійснюйте свої мрії разом з Conte!

ЩАСЛИВИХ ВАМ ПОКУПОК!

www.happyby.com.ua
facebook.com/ConteUkraine

0 800 21 4444


Фірмові магазини
Conte в Україні:
Київ, ТРЦ "Проспект", вул. Червоногвардійська 1А, 2-й поверх

Київ, ТРЦ «Dream Town», Оболонський пр-т.,1-б, 2-й поверх

Київ, ТРЦ «Район», вул. М. Лаврухіна, 4, 2-й поверх
Київ, ТРЦ «Караван», вул. Лугова 12, 1-й поверх

Київ, ТРЦ "Art Mall", вул. Заболотного, 37

Київ, ТЦ "Метроград", квартал Послуг

Кривий Ріг, ТРЦ «Сонячна Галерея», пл. 30-ліття Перемоги, 1

Одеса, ТРЦ "City Center", пр-т. Маршала Жукова, 2

Одеса, пр-т. Олександрівський, 5

 

www.conteshop.com.ua

 

https://www.facebook.com/ConteUkraine                    https://instagram.com/conteofficial