Опубликовано 30.11.2017

ПОДАРУНКИ ПІД ЯЛИНКУ CONTE ПРЕДСТАВЛЯЄ КОЛЕКЦІЮ НОВОРІЧНИХ ШКАРПЕТОК

Нравится

Можна не вірити в Діда Мороза, але не в дух новорічної магії. Очікування родинного святкування, зимової казки та різдвяного дива вже витає в морозному повітрі та зігріває серця. У чарівну атмосферу Нового року занурює тематична колекція шкарпеток Conte, кожна модель котрої – жаданий подарунок до свята.

Серед новорічних новинок - моделі для дівчаток і хлопчиків, жінок і чоловіків. Усі шкарпетки представлені в звичайній довжині та укорочені. Стильні жінки та їх юні модниці можуть обрати моделі з бавовни з люрексовою обробкою або махрові. Шкарпетки для чоловіків і хлопчиків дизайнери Conte виконали в класичному благородному фасоні з міцної бавовни. Кожну модель прикрашають написи з побажаннями щасливого Різдва, принти ялинок і новорічних смаколиків, обриси Санта Клауса, ведмедиків та оленят.

У колекції представлені однакові шкарпетки для мами та доньки, тата та сина – чудова нагода створити зворушливі familylook`и на святкування Нового року, адже гармонійні одна з одною життєрадісні моделі стануть ефектною святковою деталлю.

Шукаєте ідеї подарунків до зимових свят? Фантазійні шкарпетки з новорічної колекції Conte - найкращий варіант. Моделі стануть оригінальним сюрпризом для друзів і колег, огорнуть теплом та турботою рідних та даруватимуть святковий настрій навіть коли Новий рік залишиться позаду. Шкарпетки упаковані в тематичні обгортки та доповнені функціональним гачком - можна залишити їх як подарунок під ялинкою або повісити мов іграшку на неї.

Із найсвітлішими думками, побажаннями щастя та дива - представленою колекцією шкарпеток команда бренду Conte дарує відчуття новорічної містерії. Прийняти комплімент можна вже зараз - святкові новинки надійшли до фірмових магазинів і на сайт.


www.conteshop.com.ua



www.facebook.com/ConteUkraine www.instagram.com/conteofficial/