Опубликовано 23.02.2018

РОЗУМНІ ШКАРПЕТКИ – РАЗОМ НАЗАВЖДИ РЕВОЛЮЦІЙНА НОВИНКА DIWARI: ЧОЛОВІЧІ ШКАРПЕТКИ НА КНОПЦІ!

Нравится

Світ сповнений загадок! Одна з найвражаючих: куди весь час зникає друга шкарпетка?! На щастя для чоловіків і їх дбайливих обраниць, питання пропажі нарешті вирішено: чоловічий бренд DIWARI представив революційну новинку - шкарпетки на кнопці!

 

Досить лише пристебнути шкарпетки одну до одної і сміливо відправляти їх в прання або на зберігання до гардеробу. Міцно скріплені, вони будуть завжди залишатися в парі і не загубляться серед інших дрібниць. Диво-кнопка компактно розташувалася на анатомічній резинці ззовні шкарпетки. Ледь помітна оку та абсолютно невідчутна на нозі, ця деталь потішить поціновувача інновацій та любителя тримати все під контролем.

За винятком наявності дивовижної деталі, нові шкарпетки схожі на своїх попередників, що назавжди завоювали чоловічі серця. Класичні позасезонні моделі, виконані з міцної та приємної нозі бавовни. Універсальний чорний колір, лаконічний дизайн та практична довжина вище кісточки роблять їх незамінними для будь-якого образу та настрою. Широкий розмірний ряд - 25, 27 та 29 - разом з еластичним матеріалом гарантує комфортну посадку на стопі.
Фантазії команді DIWARI, як і їх таланту потішати клієнтів, немає меж. Цей геніальний винахід раз і назавжди змінить життя на краще, поклавши край низці втрат другої шкарпетки та прикрощів, викликаних зникненням улюблених моделей. Стати володарем новинок або обрати їх у подарунок можна вже зараз: шкарпетки на кнопці надійшли у продаж до фірмових магазинів мережі Conte та інтернет-магазину www.conteshop.com.ua


Фірмові магазини
Conte у Києві:

ТЦ «Метроград», квартал Послуг                                              ТРЦ «Караван», вул. Лугова, 12, 1 поверх

ТРЦ «Проспект», вул. Червоногвардійська 1А, 2 поверх        ТРЦ «Район», вул. М. Лаврухіна, 4, 2 поверх

ТРЦ DreamTown, Оболонський пр-т.,1-б, 2 поверх                  ТРЦ ArtMall, вул. Заболотного, 37

ТЦ «Даринок», вул. Біломорська, 1, 1 поверх                          ТРЦ LAVINAMall, вул. Берковецька, 6Д

 


www.conteshop.com.ua

www.facebook.com/ConteUkraine

www.instagram.com/conteofficial