Опубликовано 17.05.2018

ЯК ТИ ВІДЧУЛА, ЩО ЦЕ САМЕ ВІН?

Нравится

ІДЕАЛЬНИЙ КОМПЛЕКТ НИЖНЬОЇ БІЛИЗНИ LISCA ДЛЯ НАРЕЧЕНОЇ

Щире «так» на омріяну пропозицію руки і серця від коханого — і подумки ви вже малюєте свій ідеальний образ нареченої. Вишукана білосніжна сукня, тендітний букет ніжно-рожевих півоній і блискучі золотисті локони, які лоскочать вам оголені засмаглі плечі. Такою вас запам’ятають гості урочистої події, однак лише наречений побачить те, що ви обирали найретельніше — звабливу нижню білизну. Адже, опісля казкового дня весілля настає незабутня ніч.

Розкішна нижня білизна лінії Glory, наче змальована з найзвабливіших чоловічих фантазій. Шовковиста на дотик тканина, немов пестить шкіру. А тендітна вишивка на тонкому тюлі створює тату-ефект. Витончений пояс із бретелями захочеться одягти неодноразово й після весілля, позаяк це неймовірно жіночно й спокусливо. Романтичне мереживо ніжно підкреслює вигини тіла й особливо привабливо огортає лінію стегон.

У лінії Glory представлений зокрема й вишуканий топ з бра балконетт для особливих оказій. Поверх нього також можна одягти сукню, крізь яку будуть проглядатися делікатні мереживні деталі. Утім, цей топ досить самодостатній, тож стане у нагоді і як повноцінна зваблива білизна.

Лінія Olivia — це чаруюча елегантність для жінок із найспокусливішими формами. Серія передбачає моделі включно з G-розміром. Тут продумані усі елементи, аби забезпечити максимальний комфорт і вигідно підкреслити форми. Наречену потішать вишукані надійні бретелі та фантазійна квіткова вишивка. Також одним із найважливіших моментів є те, що ця білизна виконана з мінімальною кількістю швів.

Крій весільних суконь часто поєднує і злегка оголену спину, і красиве глибоке декольте. Відтак, бюстгальтери без бретелей — надпопулярний варіант для наречених. Ідеальний, у виконанні бренду LISCA, є в лінії спідньої білизни Irina. З одного боку, це мінімум матеріалу й декору, з іншого — комплект єднає усі плюси: від ідеальної посадки до звабливого мереживного декору.

Мінімалізм, непомітність під одягом й оптимальна підтримка для грудей поєдналися в комплектах лінії Alegra. Її дизайн делікатно підкреслює природні жіночі форми. Білизна Alegra не сковуватиме й володарок пишних форм, у серії є чашечки до G-розміру. Матеріал виробів тендітний до тіла й злегка мерехтить на світлі.

Вишукана й спокуслива білизна європейського бренду LISCA покликана перетворити кожен день на особливий. А таку зворушливу й особисту подію, як весілля, допоможе запам'ятати на все життя.


***
LISCA - бренд нижньої білизни, історія якого почалася в 1955 році у Словенії. Підкоряючи серця фантазійними дизайнами комплектів з бездоганною посадкою, безкомпромісною якістю та бездоганним поєднанням класики та модного тренду, компанія є лідером Південно-Європейського ринку. Базові та екстравагантні комплекти, затишний та романтичний домашній одяг, коригуюча білизна, стильні колекції купальників та пляжних аксесуарів - асортимент бренду LISCA задовольняє найвимогливіший смак та ідеально підходить для кожної фігури!

Адреса магазинів LISCA в Україні:
м. Київ, ТРЦ LAVlNA, вул. Берковецька, 6Д
м. Київ, ТРЦ SkyMall, пр.-т Генерала Ватутіна, 2
м. Київ, ТРЦ ArtMall, вул. Заболотного, 37