Опубликовано 25.05.2018

#ГОРДА БУТИ СОБОЮ: КУПАЛЬНИКИ LISCA ДЛЯ ВСІХ РОЗМІРІВ І ФОРМ У ЦЕНТРІ СТОЛИЦІ СЛОВЕНІЇ

Нравится

Бренд LISCA організував незвичайну подію в центрі Любляни, столиці Словенії — «Горда бути собою». Жінки часто забувають, що відмінності роблять нас цікавими та особливими. Високі або низькі, пишнотілі або худорляві, із чашечкою G або AA... Ми не обирали своє тіло, тож маємо прийняти його таким, яким воно є, і використовувати всі його переваги. Те, що нас вирізняє — є нашою особливістю, частиною нашої історії. Незалежно від загальноприйнятих стандартів, кожна із нас має чим пишатися.

У середині травня вісімнадцять сміливих дівчат зі Словенії, Хорватії, Боснії та Герцеговини і Сербії пройшлися площею Прешерна в купальниках LISCA, заявивши, що наперекір думкам загалу, ми маємо знайти в собі сили та впевнитися, що ми прекрасні такими, якими є. Деякі жінки поділилися досвідом прийняття себе: Адріана більше не переймається через низький зріст і спокусливі форми; Барбара стверджує, що почувається чудово попри кілька зайвих кілограмів, а невдовзі вона може стати гарною спортсменкою; Еліса відмовилася від дієт і нарікань, дівчина змінила раціон і нарешті віднайшла гармонію зі своїм тілом; Стела мала дефекти мови, однак заохотивши себе, вона з гордістю вийшла у світ… Так, жінки захоплюючі й могутні! Ми маємо ділитися цим позитивом, щоб змусити сяяти нас усіх.

І, як бачимо, насправді ми можемо розкуто почуватися на пляжах, незалежно від наших форм. Тенденції купальників багаті яскравими кольорами, тропічними принтами, етно-візерунками та елегантними деталями. Ми будемо рівноправно сучасними в наших суцільних купальниках або ж бікіні, а надто, якщо гуляючи пляжем, крокуватимемо з гордо піднятою головою, пишаючись собою!

Детальніше на www.lisca.com.

#ProudToBeMe

***
LISCA - бренд нижньої білизни, історія якого почалася в 1955 році у Словенії. Підкоряючи серця фантазійними дизайнами комплектів з бездоганною посадкою, безкомпромісною якістю та бездоганним поєднанням класики та модного тренду, компанія є лідером Південно-Європейського ринку. Базові та екстравагантні комплекти, затишний та романтичний домашній одяг, коригуюча білизна, стильні колекції купальників та пляжних аксесуарів - асортимент бренду LISCA задовольняє найвимогливіший смак та ідеально підходить для кожної фігури!