Опубликовано 28.08.2018

COLIN'S ДЖИНС ФЕСТ

Нравится

КУПУЙ ДЖИНСИ - ОТРИМУЙ ПОДАРУНКИ!

Так, ми дочекалися! COLIN'S ДЖИНС ФЕСТ 2018 знову в Україні!

 

З 22 серпня по 12 вересня 2018 року купуй будь-які джинси COLIN'S улюбленого бренду та приєднуйся до безпрограшної лотереї!

Вже на касі отримуй скрейч-картку за кожні придбані джинси (артикул джинсів вказується в чеку як DE PNT), під захисним покриттям на тебе гарантовано чекають додаткові знижки або подарунки! Ти можеш виграти: знижки до 50% на наступну покупку або навіть джинси, футболку чи сорочку!

 

Скільки купуєш джинсів - стільки отримуєш скрейч-карток!

 

Круто? Так!

Але це ще не все :)

Найцікавіше далі!

 

Реєструйся на нашому промо-сайті http://colinsjeansfest.com.ua/ та бери участь у розіграші супер-подарунків!!

 

Ти можеш виграти одну з п'яти подорожей на двох на крутезний музичний фестиваль UNLOTD у Європі! У центрі казкової Трансільванії, що у Румунії, на щасливих переможців чекає незабутній музичний фестиваль, що поєднує найкращих діджеїв світу! UNLOTD - це чотири дні нон-стоп вечірки з неймовірними шоу та виступами світових артистів!

 

У подарунок входить дорога, проживання та квитки на всі дні фестивалю! З повними умовами акції ти можеш ознайомитися на промо-сайті http://colinsjeansfest.com.ua/

 

І нехай тобі пощастить! ;)

 

Деталі акції також можна дізнатися у продавців-консультантів, на безкоштовній гарячій лінії 0-800-30-53-26 та у наших соц мережах:

https://www.facebook.com/colins.ua/

https://www.instagram.com/colins_ua/

 

COLIN'S ДЖИНС ФЕСТ  - Виграють усі!