Опубликовано 01.10.2018

ЗАТИШНА ТА КВІТУЧА LISCA Fashion осінь-зима 2018/19

Нравится

Літню легковажність змінює виняткова жіночність і прагнення комфорту. Напівпрозорий тюль, вишивка з чудовим квітковим мотивом, ніжні і драматичні відтінки ─ лише кілька причин, щоб кожна жінка вибрала для себе бездоганний комплект LISCA Fashion і отримала справжнє задоволення.

 

Лінія LISCA Fashion поєднує класичні й фантазійні моделі в серіях: Caroline, Charlene, Celine, Carrie. Сучасна чарівна білизна передбачає баланс між комфортом і привабливістю, адже жінки не повинні вибирати щось одне. В осінньо-зимовому сезоні до базових покроїв лінії приєдналися найактуальніші моделі: high-neck бюстгальтери ─ із завищеною горловиною, і трусики з високою посадкою, що витончено підкреслюють талію.

 

LISCA Fashion представляє різноманіття моделей: бюстгальтери push-up, балконет, бюст'є, боді, трусики бікіні і бразільяна. І власниці розкішних жіночих форм, і найтендітніші дівчата зможуть підібрати комплекти з ідеальною посадкою.

 

Кожна модель лінії ─ це делікатна робота, від опрацювання швів до нанесення декоративних елементів. Акцентами дизайнери LISCA обрали: вставки із тюлю, мереживо і вишивку з квітковими мотивами. Серед нових принтів ─ рослинний і в горошок. Палітра переливається від класичних ─ золотисто-бежевого, рожевого, сірого і чорного до драматичних ─ червоного, фуксії і кобальтового синього.

 

LISCA Fashion включає серію затишного та стильного домашнього одягу: і для сну, і для бесід з гостями за чаєм.

 

Спідня білизна і домашній одяг LISCA Fashion колекції осінь-зима 2018/19 немов прикрашені тонкою емоцією ─ у них жінка почуватиметься неповторною і квітучою!

 

Адреси магазинів LISCA в Україні:
м. Київ, ТРЦ LAVlNA Mall, вул. Берковецька, 6Д
м. Київ, ТРЦ Sky Mall, просп. Генерала Ватутіна, 2Т
м. Київ, ТРЦ Art Mall, вул. Заболотного, 37

www.facebook.com/Liscaua                  www.instagram.com/lisca.ua