Опубликовано 20.07.2018

Унікальний сервіс від LuckyLOOK!

Міфи і правда про сонцезахисні окуляри

З радістю повідомляємо про унікальний сервіс, який існує в наших магазинах! У LuckyLOOK за допомогою денситометра можна перевірити ступінь захисту лінзи від ультрафіолетових випромінювань!

Захист від УФ-випромінювання не має відношення до кольору або ступеня затемнення лінзи. Обумовлюється він наявністю абсорбуючих частинок в покритті лінзи і, якщо в окулярах лінза неякісна і без УФ-абсорбера, можливий опік сітківки.

У магазинах LuckyLOOK встановлений денситометр - прилад для перевірки якості лінзи, яким може скористатися кожен наш клієнт!

Цей унікальний сервіс доступний тільки в наших магазинах, тому ми приймемо на перевірку не тільки окуляри LuckyLOOK, але також сонцезахисні окуляри інших виробників.

Що потрібно зробити:
- прийти в будь-який магазин LuckyLOOK і перевірити якість окулярів, - звернутися до консультанта і дізнатися результат всього за кілька секунд.

У процесі відбувається сканування лінзи і обробка інформації, після чого денситометр видає результат. Якщо на табло показується значення 360-400 нанометрів - значить окуляри захищають від ультрафіолету на 100%. Якщо менше 360 -Окуляри частково захищають від ультрафіолету. Якщо ж показник дорівнює 0 - значить окуляри не захищають від ультрафіолету взагалі.

ТРЦ ART Мall, 1 поверх

shop.luckylook.com.ua