Опубликовано 04.12.2018

"WOW МОМ" – сімейний семінар!

"WOW МОМ" – сімейний семінар!
Агов, батьки!
Такого ще не було!!!
Не треба нудьгувати на фудкорті! В той час, коли діти граються на захоплюючих локаціях Wowpark з нашими топ-аніматорами, ви можете дізнатись багато корисного, обмінятись досвідом та поспілкуватись з крутими спікерами.

"WOW МОМ" – сімейний семінар, на якому успішні спікери поділяться своїм досвідом в найважливіших сферах життя.
Цікава та корисна програма для батьків + захоплюючі ігри і квести для дітей. Наші аніматори забезпечуватимуть спокій матусь та безпеку їх малюків на час проведення лекцій. Цікаво буде усім! Нові враження та емоції для всієї сім'ї гарантовано!

В програмі для батьків:
-Корисні поради від фітнес тренера, експерта телеканалу СТБ, тренера проекту «Зважені та щасливі», щасливої дружини та мами Марини Узелкової на тему мотивації, як основи успіху, особливостей домашніх тренувань та найдієвіших вправ, які допоможуть привести себе в форму швидко.
-Виступ Марти Марнауз, відомого блогера, особистий рекорд схуднення якої - мінус 91 кілограм, кількість її прихильників в інстаграм налічує 107 000, Дізнайтесь як здОрово жити здорОво: мотивація до схуднення через призму своєї історії. Правильне харчування - як основа якісного життя, правила смачного дня.
-Бізнес і сім'я, як поєднати? Знає Аліса Чекорська - блогер, приватний підприємець, флорист, позитивна мама,109 000 підписників якої щодня читають її поради. Як визначити, в якій сфері почати бізнес, щоб він приносив гроші та задоволення? Як поєднувати бізнес і сім'ю? Поради "Бізнес-мами 2018", як матеріалізувати мрії.
-Секрети гармонійних відносин між чоловіком і жінкою від практикуючого психолога, психотерапевта, блогера Олександри Зінькової.

Паралельно буде проведена спеціальна ігрова програма для дітей, конкурси, ігри, дискотека.
Квиток на 1 дорослого + квиток на 1 дитину + участь у чотирьох лекціях = 350 грн.
В день заходу – 450 грн.
Поєднайте приємне та корисне - приходьте до Wowpark08 грудня 2018 р.
Кількість вільних місць обмежена.