Опубликовано 09.06.2021

Затишний куточок гарного настрою для всієї родини!

Торгово-розважальний центр ArtMall – це затишний куточок гарного настрою для всієї родини. Тут є безліч різноманітних локацій, створених для цікавого відпочинку дітей та дорослих. Шоппінг, розваги, фудкорт, ресторан та багато іншого – сумувати ніхто не буде.
А ще в нашому центрі є ціле місто – дитяче місто професій KidsWill . Цей ігровий майданчик познайомить з професіями та дозволить юним відвідувачам спробувати попрацювати будь-ким, розкриваючи всі таланти та здібності. Окрім цього в KidsWill можна відсвяткувати незабутній день народження за захоплюючими програмами на будь-який вік та смак дитини.
WOW-свято організують і в парку розваг WoWpark. Тут є тематичні зали для святкування, цікава ігрова зона з активностями, конструкторський центр і видовищна інтерактивна зона з повним зануренням в гру за допомогою дотиків та рухів. Ще можна весело провести вихідні з родиною та друзями.
А на малюків чекає безпечний та цікавий ігровий майданчик Yu Kids Island. Купа цікавих атракціонів, батути, басейн з кульками, різні розвивашки та велика зала для перших святкувань дня народження з друзями. Улюблені герої складуть веселу компанію та подарують малюку справжню казку.

В ArtMall регулярно відбуваються цікаві зустрічі, яскраві святкування та тематичні заходи. Тут завжди гарна погода, привітні люди та нові враження