Опубликовано 09.06.2019
Нравится

Вже готові до відпочинку?! Навіть якщо відповідь «так!», все одно вам до магазинів корейської косметики Isei! Бо тут до кінця червня діють класні літні пропозиції!
-20% на всі сонцезахисні засоби* та Акція 1+1=подарунок! Подарунок отримати легко! Купуйте два будь-яких товари з асортименту брендів Avec Moi, Imface, Lofloy, Our Herb Story, Shinetree, Pascucci, та беріть третій товар з асормименту перелічених брендів у подарунок**!
Акція діє у всіх магазинах мережі Isei та в інтернет-магазині www.isei.ua з 06.06.2019 року до 30.06.2019 року включно, за умови наявності товарів в асортименті магазинів. Акція не сумується з іншими акціями та пропозиціями, які проходять у мережі Isei на період дії даної Акції.
Детальний перелік товарів, які беруть участь в Акції, запитуйте у продавців-консультантів магазину Isei або ознайомлюйтесь на сайті www.isei.ua Isei – 79 магазинів – Офіційні бренди – Висока якість. Улюблені бренди: Missha, LG, A'pieu, Beyond, Lion. Улюблені продукти: тканинні маски, догляд за обличчям та тілом, гігієна, побутова хімія.
Isei – твої б'юті запити реальні!
*знижка діє на певні солнцезахисні засоби з асортименту магазинів, що є в наявності на період проведення Акції – з 06.06.2019 року до 30.06.2019 року включно. Знижка не сумується з іншими знижками, що діють в мережі.
**під подарунком мається на увазі придбання товару за 0,01 коп.