Опубликовано 15.08.2017

26 та 27 серпня, ТРЦ ArtMall

#BACK2LETO / #BACK2SCHOOL

92 дня літа, зачекайте! Ми ще не встигли вами насолодитися! У нас же ще стільки всього - і вечірки до упаду, і нестримні веселощі, і запальні танці, і шалені розваги. Тож, ми говоримо #BACK2LETO і запрошуємо вас на найзапальніший фестиваль цього літа - Асфальт FEST 2017!

Асфальт FEST - це дійсно якісний захід, де вам точно буде що подивитися і що поробити;)

Хедлайнером фестивалю Асфальт FEST 2017 стануть кумири мільйонів дітей - гурт Open Kids!

27 серпня п’ять професійних і харизматичних виконавиць прокачають з першого звуку і подарують всім гостям фестивалю яскраве вокально-танцювальне шоу!

Open Kids - це більше, ніж просто група. Open Kids - це талановиті дівчата, які співають, танцюють, надихають оточуючих і підкорюють серця не тільки своїх однолітків, а й дорослих.

А також зірковий гість - молодіжний гурт Nebo5.

 

А для тих, хто не проти пірнути у вир шалених розваг ми підготували божевільний Family Crazy Challenge, де ви будете влаштовувати справжні водні баталії, боротися за звання чемпіона з поїдання кавунів, розфарбовувати небо яскравими фарбами Холі, знищувати в пух і прах шкільні щоденники і сходити з розуму від анбелівбл DJ-шоу.

 

Як завжди, не обійдеться і без сюрпризів! Купуйте єдиний квиток на відвідування KidsWill, Art Фабрики, A-Gallery, Yu Kids Island за ціною 250 грн. - дитячий, 100 грн. - дорослий та гарантовано отримайте у подарунок* пакетик з фарбою Холі.

 

Ну і звичайно, всіх зголоднілих і втомлених чекає затишна lounge-zone. Тут ви зможете полежати, посидіти і отримати гастрономічну насолоду від кулінарних шедеврів з нашої food | drinks | smakoliki zone!

 

І це тільки мала частина того всього нереального дійства, що ми вам приготували!

 

Станьте частиною грандіозного свята і пориньте в сонячну атмосферу літніх розваг на фестивалі Асфальт FEST! Початок усіх веселощів 26 і 27 серпня з 12:00, в ТРЦ ArtMall

вул.Академіка Заболотного 37, ТРЦ ArtMall.

Подробиці на сайті - kidswillproject.com і за телефоном: 098/093 - 38 38 353

 

*Під подарунком мається на увазі можливість безкоштовно отримати 1 пакетик фарби Холі. Увага! Подарунки видаються доти, доки вони є в наявності. За одним чеком можна отримати лише один подарунок.